Binnenzonwering

Wij maken de trend betaalbaar

Horizontale lamellen

Deze vorm is werkelijk nooit weggeweest. Wel zijn de horizontale lamellen, of in de volksmond luxaflex, weer helemaal in de belangstelling door het industriele karakter, vooral in de bredere lamelvorm: 35 mm en 50 mm.

Te verkrijgen in aluminium hout en kunststof. Perfect en subtiel regelen van inkijk en licht. Eventueel te vervolmaken met diverse breedtes ladderbanden

Al onze maatwerk aluminium jaloezieën zijn geschikt voor zowel vaste ramen als draaikiepramen De horizontale jaloezieën bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk.

Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens geregeld worden

Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.

In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins,

zoals hout- en suède printen. Veel van onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en tuinkamers.

OPEN Maatwerk levert binnenzonwering van Multisol en HR design. (Logo’s met webverwijzing)

Multisol bevindt zich onder de paraplu van Hunter Douglas , evenals Luxaflex.

Verticale lamellen

Degene die dacht dat deze vorm van zonwering passé was, maakt een vergissing!

Nooit weggeweest, ook al heeft het bij de meesten een oubollig karakter. Kent u ze nog van die veel te witte lamellen waar ook die tuinstoelen van werden gemaakt?

Gelukkig is die tijd voorbij en zijn de mooiste schakeringen en combinaties mogelijk. Wat te denken van smalle of brede uitvoeringen in aluminium of stof?

Ook op kantoren dienen ze vaak nog als aangename dimming van een hinderlijke zon in het beeldscherm.

Bijkomend voordeel is dat op verticale lamellen geen stof kan blijven liggen.

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van Multisol is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties,

maar ook een breed scala aan verschillende stijlen.

De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern,als klassiek interieur toegepast worden. Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden,

roedes en ringen. Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof of metalen bedieningsketting of een softraise veersysteem.

Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en technische stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor. Voor het dakraam monteert u het rolgordijn in een lichtdichte cassette

Plisse en Duette®

De Plisségordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette® shades heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

In de Duette® shade lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. De Plissé & Duette® zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen,dakramen en serres.

Met een “Day en Night” plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren. Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een compleet horizontale plaatsing.

Een fantastische mogelijkheid is om uw plisse’ in een frame met magneetband te laten plaatsen zodat deze bij bijvoorbeeld draai kiepramen dé oplossing kan zijn.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.