Horren

Frisse lucht binnen, insecten buiten

Frisse lucht binnen, insecten buiten. Wij leveren uitsluitend maatwerk horren voor ramen en deuren.

Wij leveren maatwerk horren voor ramen en deuren en hebben wij eigenlijk altijd wel een oplossing. OPEN Maatwerk komt altijd inmeten en de situatie opnemen, zodat we het beste kunnen bieden voor juist úw situatie.

Een greep uit ons assortiment:

  • Vouwhordeuren Plissé
  • Rolhordeuren
  • Vaste hordeuren
  • Raam inzethorren
  • Raam rolhorren
  • Raam vouwhorren Plissé

Plissé hordeur

De plissé hordeur is een hordeur met geplisseerd gaas en een aluminium stijlen. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan.

Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lageondergeleider van 3 mm. toegepast worden. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden. Als dat nog geen oplossing biedt, dan zal OPEN Maatwerk bijna in alle gevallen een oplossing bieden middels aan te schaffen hoeklijnen.Zo hebben we altijd die oplosssing voor uw schuifpui of openslaande deuren.

Onze plisse hordeuren hebben een betrouwbaar karakter en zijn vergevingsgezind. Bij een ongelukje kan de plissehor eenvoudig weer gangbaar worden gemaakt.

Rolhorren voor ramen

De Zoemm rolhor is in de loop der jaren op allerlei gebied geëvolueerd tot een perfect product met een prima prijs!

Deze aluminium hor is inmiddels standaard voorzien van soft closing en met een minimalistische bak.

Raamhor plisse

De vaste plissé is een uniek product geschikt voor kozijnen en dakramen. De vaste raamhor plissé is een stijlvol product, voorzien van het bekende gevouwen zwarte gaas (vergelijkbaar met een plissédeur) product. Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstrek zijn gezaagd. De profielen worden standaard voorgeboord zodat plaatsing op het kozijn vereenvoudigd wordt.

De vaste raamhor plissé is standaard uitvoerbaar in 4 RALkleuren.

Inzethorren of klemhorren

Als er geen behoefte is aan horren die op moeten rollen, maar preventief, goedkoop en te verwijderen moeten zijn, kan er gekozen worden voor een inzet-of klemhor. Door het specale profiel past deze hor in bijna elk naar binnen draaiend raam. Bij naar buitendraaiende ramen is dit niet handig, omdat er bij bediening van dat raam eerst de hor dient te worden verwijderd.

Deze horrren zijn in 10 standaard kleuren.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.