Moderne trend

EEN TV DRESSOIR!

Dressoirkast met gashaard en Industriële deur

Na een rigoureuze verbouwing mochten wij aan de slag met een maatwerk dressoirkast, voorzien van klep en laden. Omdat de TV zonder draden in het zicht geplaatst is, moet er natuurlijk ook een mooie oplossing komen voor de apparatuur. In de klepkast dus. Voor de rest zijn het grote laden die ruimte geven aan alles wat uit het zicht moet. Het grote voordeel van laden is dat je óp de spullen kijkt.

De industriële deur is gemaakt met 3 vakken en één grote bar waarmee je de deur bedient. Zo hou je het binnen lekker warm in een koud jaargetijde.

Wij introduceren gelijk maar de Witte Industriële Deur. De witte, ‘stalen’ deur, komt door zijn minimale design krachtig naar voren en zal wederom een prominente plek innemen in de moderne huiskamer of kantoor. De witte, industriële deur-uitvoering is misschien iets behoudender, maar daarom niet minder opvallend. En als u dan toch iets anders wil kunt u ook voor Donker Rookglas in kiezen. Denk ook aan een wat andere indeling van de roedes. Ze hoéven niet evenwijdig verdeeld te worden…

De dressoirkast voor een TV kan ook onzichtbaar opgehangen worden, waardoor de kast lijkt te zweven. Handig met schoonmaken maar vooral visueel een genot om naar te kijken.

Qua tocht en geluid een absolute aanrader!

Een haardkast voor iedereen! En een industriële deur op maat, a must see!

Meer weten over kasten op maat?

Wat kost een kast eigenlijk? 

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.