Over ons

Leer ons kennnen

De personen achter OPEN Maatwerk zijn Frank Kien en Jeroen van Ameijde. Mede door scholing en ervaring ooit begonnen bij hetzelfde bedrijf, zijn wij vooral gegroeid door ‘onmogelijke’ situaties in de praktijk.

Nu, gespecialiseerd, bieden wij onze diensten aan daar waar advies, meting én montage van onze producten vakkundigheid vereisen.

Onze sterke punten zijn:

  • Ingespeeld op elkaar en aanvullen
  • Groot improvisatievermogen
  • Goede omgangsvormen
  • Creatief
  • Innovatieve ideeën

Wij komen het liefst bij u langs, omdat als wij u willen begrijpen, wij uw ruimte zullen moeten meebeleven. Op die manier kunnen wij nóg beter voelen wat u voelt en u daarvoor een adequaat voorstel kunnen doen toekomen. Dan hoeft u eigenlijk alleen de soort, de afwerkkeuzes en de kleuren te bepalen en de rest aan de vakman overlaten.

OPEN Maatwerk is een inventief en dynamisch bedrijf, welke voorziet in de behoefte waar advies, meting én montage van de producten vakkundigheid vereisen.

OPEN Maatwerk, de specialist in maatwerk voor bijvoorbeeld op kantoor, in de woonkamer of slaapkamer.

Door middel van grote verscheidenheid in de producten is (bijna) alles mogelijk.

OPEN Maatwerk heeft alle disciplines in huis om de door u gekozen producten netjes en vakkundig te leveren én te monteren. Deze werkzaamheden worden uitsluitend door onszelf verricht en niet door derden.

Samen met u zal OPEN Maatwerk u een passende oplossing bieden in bijna elke situatie.

Daarentegen komen wij graag op een door ons samen bepaald tijdstip langs en begeleiden we u ter plekke in alle rust de juiste keuzes te maken.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.