Zonwering

Wij maken de trend betaalbaar

Het gehele jaar door is zonwering van belang. Daartoe is zonwering bij de meeste huizen en bedrijven duidelijk aanwezig. De keuze voor de juiste zonwering is dan vaak ook lastig. Daarnaast is zonwering bijna altijd maatwerk en bestaat er een enorme diversiteit aan merken en soorten.

Wij proberen u op deze pagina in ieder geval onze mogelijkheden voor uw woning of pand te laten zien. Begint het u nu al te duizelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en duidelijk.

OPEN Maatwerk levert o.a.: Knikarmschermen, Uitvalschermen, Markiezen, Screens, Rolluiken, Horizontale- en verticale lamellen, Rolgordijnen, Plissé-en Duette® en Multishades

Knikarmschermen

Onze knikarmschermen zijn perfect voor als je een verkoeling zoekt op een warme dag. Geniet van zwoele avonden onder de aangename beschutting.

Meer informatie

Uitvalschermen

Kiest u voor één kleur, een kleurencombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? Bij Openmaatwerk kunt u uw passende zonneweringsdoek uitkiezen. Laat u inspireren of verrassen.

Meer informatie

Markiezen

Een markies is letterlijk een klassieker! Op elk type huis voelt deze chique markies op maat zich thuis en helpt mee een nostalgische uitstraling te benadrukken, maar doet vooral waar ‘ie voor staat: zon weren uit huis.

Meer informatie

Screens

Bij Openmaatwerk hebben wij een Duurzaam glasvezeldoek dat stabiel en strak over de ramen valt. Dat alles in een krachtige en zeer windvaste constructie.

Meer informatie

Rolluiken

Met MYSUN rolluiken profiteert u van vele voordelen. Naast het zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende effect, biedt het rolluik een inbraakvertragende functie. De isolerende werking stelt u in staat om energie te besparen.

Meer informatie

Horizontale- en verticale lamellen

De horizontale lamellen zijn werkelijk nooit weggeweest. Wel zijn de horizontale lamellen, of in de volksmond luxaflex, weer helemaal in de belangstelling door het industriele karakter. Degene die dacht dat de verticale lamellen van zonwering passé was, maakt een vergissing! Nooit weggeweest, ook al heeft het bij de meesten een oubollig karakter.

Meer informatie

Rolgordijnen

Toch ouderwets? Dan bied Openmaatwerk u de klassieke rolgordijnen. In de grote collectie rolgordijnen van Multisol is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

Meer informatie

Plissé-en Duette®

Door het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft het uw interieur een moderne uitstraling. Door de honingraatvormige tunnels heeft de Duette® op maat een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

Meer informatie

Multishades

Met de Multishades van OPEN Maatwerk creëert u heerlijke momenten op alle tijdstippen van de dag, in elk seizoen. Onze trendy Multishades beschermt u ook tegen zonnestralen en is zeker ook een eyecatcher. Uw comfort binnen en buiten neemt toe!

Meer informatie

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.