Duette® op maat

Wij maken de trend betaalbaar

De Duette® op maat van o.a. Multisol bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette® op maat heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

In de Duette® op maat lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. De Duette® op maat is toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire AO20 Duette® op maat uitvoering, waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen.

Mogelijkheden

Duette® op maat is ideaal voor ramen , in de meeste vormen en groottes. Nagenoeg voor ieder raam bieden is er wel een plisse of Duette® op maat.

Één van de mooiste en meest toegepaste optie bij een Duette® op maat, is het Top-Down systeem. Hierbij zaal het bovengedeelte met een speciale bediening uw Duette® op maat op juiste hoogte positioneren. Zo kunt u exact zelf bepalen of er licht of inkijk mag zijn.

Bedieningen

Er zijn verschillende bedieningen mogelijk voor de plisse en Duette® gordijnen. Zo kunt u de Plissé en Duetté® laten maken met koordbediening, kettingbediening, elektrische bediening, bedieningsgreep of rotatiebediening. Bij de Top-Down uitvoering krijgt u 2 bedieningsmechanieken.

Bescherming van de stof

Sommige stoffen zijn voorzien van een vuil- ofstof afstotende Topar® of een Dustblockcoating voor uw nieuwe Duette® op maat.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.