Duette® op maat in Berkel en Rodenrijs

Als u in Berkel en Rodenrijs op zoek bent naar een Duette® gordijnen op maat, dan bent u bij OPEN Maatwerk aan het juiste adres, want ook wij leveren ook Duette® in Berkel en Rodenrijs.

Duette® gordijnen voor Berkel en Rodenrijs en omgeving

Een Duette® gordijnen van o.a. Multisol bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette® Shades op maat heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

In de Duette® Shades op maat lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. De Duette® zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen,dakramen en serres.

Zowel de vrijhangende-, ingespannen-,plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire AO20 Duette® op maat  -uitvoering, waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen.

Een Duette® op maat is ideaal voor ramen , in de meeste vormen en groottes. Nagenoeg voor ieder raam bieden is er wel een Duette® op maat.

Duette® op maat

Één van de mooiste en meest toegepaste optie bij een Duette® op maat, is het Top Down Bottom-up systeem. Hierbij zal het bovengedeelte met een speciale bediening uw Duette® op maat op juiste hoogte positioneren. Zo kunt u exact zelf bepalen of er licht of inkijk mag zijn.

Er zijn verschillende bedieningen mogelijk voor de Duette® gordijnen. Zo kunt u de Duette® laten maken met koordbediening, kettingbediening, elektrische bediening, bedieningsgreep of rotatiebediening. Bij de Top down bottom up uitvoering krijgt u 2 bedieningsmechanieken. Sommige stoffen zijn voorzien van een Topar® of een Dustblockcoating.

Een bijzondere variant is de Duette® op maat FIXÉ. De 25, 32 en 64 mm brede plooien zijn aan de achterzijde gefixeerd, waardoor de voorzijde een regelmatige verdeling van de plooi laat zien.

Dus ook voor Duette® in Berkel en Rodenrijs kunt u terecht bij OPEN Maatwerk.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.