Duo Rolgordijnen als binnenzonwering op maat in Nieuwerkerk aan den IJssel

Met binnenzonwering bedoelen we raambekleding voor binnen. Er zijn vele soorten raambekleding, maar de bekendste zijn horizontale / verticale jaloezieën en rolgordijnen. Maar er zijn veel meer soorten raambekleding. Wat te denken van plissés en Duette® of shutters. Binnenzonwering kunt u het licht en inkijk ‘dimmen’ en zo bepalen welke inkijk of ‘uitkijk’ ú wenst.

OPEN Maatwerk komt ook bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel om samen met u de juiste keuzes te maken voor uw duo rolgordijn op maat. Wij laten graag onze collecties zien van onze merken Multisol en HR design. Wij zijn er zeker van dat u slaagt voor uw huis of kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Alternatief voor binnenzonwering

Duo rolgordijnen zijn een goed alternatief voor binnenzonwering, want naast dat ze weinig ruimte innemen en door de veelzijdigheid aan keuzes, zijn ze vaak ook prettig qua prijs. Naast dat u zelf de inkijk bepaald, kunt u nog beter instellen hoeveel lichtinval u in uw woning te Nieuwerkerk aan den IJssel wenst.

De gebruikersruimte bepaald de keuze op díe plek. In de slaapkamer wordt veelal verduisterende stof gebruikt, maar kan in een bureaukamer beter een een transparante keuze gemaakt worden. In de woonkamer kan werkelijk gedimt worden naar gelang de sfeer, van een mooie lichtinval en rekening houdend met voldoende privacy.

Rolgordijnen op uw kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel

Of wat te denken van duo rolgordijnen op uw kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel? Waarom zou de prettige sfeer van thuis niet mogen ‘doorschijnen’ op kantoor? Met verfijnde keuzes kunt u voor uzelf, en werknemers, de omgeving creëren die een positieve uitwerking hebben voor creativiteit, prestatievermogen en loyaliteit.

Multisol rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van Multisol is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern,als klassiek interieur toegepast worden.

De binnenzonwering van Multisol is een zusje van Luxaflex, maar de producten komen uit dezelfde fabriek. Ook leveren wij het degelijke HR Design gamma met hun verrassende dessins en kleuren.

Vaak geven juist binnenzonwering van deze merken net wat meer luxe aan uw woning.

Duo-rolgordijn

Deze uitdrukking wordt gebruikt voor een rol waar transparante en niet-transparante stof wordt afgewisseld zodat u werkelijk in staat bent de hoeveelheid lichtinval te dimmen. Zou u eens willen zien wat dit product voor een specifieke uitstraling geeft in uw omgeving, neem dan gerust contact met ons op.

Elektrisch bedienbare rolgordijn of duo rolgordijnen

In veel gevallen kunt ook kiezen voor een  bediening middels een motor in plaats van een handbediening. De elektrische rol / duo gordijnen kunnen vooral handig zijn op minder toegankelijke plekken zoals een vide of hoge ramen.

Wilt u met ons duo rolgordijnen, rolgordijnen of andere binnenzonwering bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel overwegen, neem dan gerust contact op, wij helpen u graag met ons advies kiezen!

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.