Verticale jaloezieën als binnenzonwering op maat in Bergschenhoek

Raambekleding voor binnen

Met binnenzonwering bedoelen we raambekleding voor binnen. Er zijn vele soorten raambekleding, maar de bekendste zijn horizontale/verticale lamellen en rolgordijnen. Maar er zijn veel meer soorten raambekleding. Wat te denken van plissés en Duette® of shutters. Binnenzonwering kunt u het licht en inkijk ‘dimmen’ en zo bepalen welke inkijk of ‘uitkijk’ ú wenst.

OPEN Maatwerk komt ook bij u in Bergschenhoek om samen met u de juiste keuzes te maken voor uw horizontale/verticale lamellen op maat. Wij laten graag onze collecties zien van onze merken Multisol en HR design. Wij zijn er zeker van dat u slaagt voor uw huis of kantoor in Bergschenhoek.

Degene die dacht dat deze vorm van zonwering passé was, maakt een vergissing!

Nooit weggeweest, ook al heeft het bij de meesten een oubollig karakter. Kent u ze nog van die veel te witte lamellen zonwering waar ook die tuinstoelen van werden gemaakt? Gelukkig is die tijd voorbij en zijn de mooiste schakeringen en combinaties mogelijk. Wat te denken van smalle of brede uitvoeringen in aluminium of stof? Ook op kantoren dienen ze vaak als aangename dimming van een hinderlijke zon in het beeldscherm.

Bijkomend voordeel is dat op horizontale/verticale lamellen zonwering geen stof kan blijven liggen.

Horizontale/verticale lamellen

De horizontale/verticale lamellen verticaal geplaatst bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Met een perfecte lichtregeling kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens geregeld worden.

Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.

In onze collectie horizontale/verticale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suède printen. Veel van onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes. De horizontale/verticale jaloezie is ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en tuinkamers.

Naast dat u zelf de inkijk bepaald, kunt u instellen hoeveel lichtinval en uitkijk / inkijk u in uw woning of kantoor te Bergschenhoek wenst.

Horizontale/verticale jaloezieën

Of wat te denken van horizontale/verticale jaloezieën op uw kantoor in Bergschenhoek. Waarom zou de prettige sfeer van thuis niet mogen ‘doorschijnen’ op kantoor? Met verfijnde keuzes kunt u voor uzelf, en werknemers, de omgeving creëren die een positieve uitwerking hebben voor creativiteit, prestatievermogen en loyaliteit.

Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics of naturals, u bepaald het zelf,  kunnen zowel in een trendy, modern, als klassieke omgeving toegepast worden. Er is in ieder geval altijd wel een kleur die past bij uw omgeving.

Multisol en HR Design gamma

De binnenzonwering van Multisol is een zusje van Luxaflex, maar de producten komen uit dezelfde fabriek. Ook leveren wij het degelijke HR Design gamma met hun verrassende dessins en kleuren.

Laat zien aan binnen en buitenzijde van uw woning of kantoor wie u bent met verticale lamellen!

Zou u eens willen zien wat dit product voor een specifieke uitstraling geeft in uw woning of kantoor in Bergschenhoek, neem dan gerust contact met ons op.

Elektrisch bedienbare horizontale/verticale jaloezieën

In veel gevallen kunt ook kiezen voor een  bediening middels een motor in plaats van een handbediening. De elektrische jaloezieën kunnen vooral handig zijn op minder toegankelijke plekken zoals een vide of hoge ramen.

Wilt u met ons horizontale/verticale jaloezieën, horizontale jaloezieën of andere binnenzonwering bij u in Bergschenhoek overwegen, neem dan gerust contact op, wij helpen u graag met ons advies kiezen!

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.