Horren openslaande deuren

– Frisse lucht binnen, insecten buiten –

Horren voor kunststof ramen

Frisse lucht binnen, insecten buiten. Wij leveren maatwerk horren: voor kunststof ramen en deuren.

Wij leveren maatwerk en standaard horren voor kunststof ramen en deuren en hebben wij altijd wel een oplossing. OPEN Maatwerk komt altijd inmeten en monteren om te voorkomen dat de horren op kunststof ramen óf deuren niet passen. En natuurlijk zodat we het beste kunnen bieden voor juist úw situatie.

Raamhor plisse

De vaste plissé is een uniek product geschikt als hor voor kunststof ramen / kozijnen en dakramen. De vaste raamhor plissé is een stijlvol product, voorzien van het bekende gevouwen zwarte gaas (vergelijkbaar met een plissédeur) product. Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstrek zijn gezaagd. De profielen worden standaard voorgeboord zodat plaatsing op het kozijn vereenvoudigd wordt. De vaste hor plissé is standaard uitvoerbaar in 4 RAL-kleuren.

Inzethorren of klemhorren

Als er geen behoefte is aan horren voor kunststof ramen die op moeten rollen, maar preventief, goedkoop en te verwijderen moeten zijn, kan er gekozen worden voor een inzet-of klemhor. Door het specale profiel past deze hor in bijna elk naar binnen draaiend kunststof raam. Bij naar buitendraaiende ramen is dit niet handig, omdat er bij bediening van dat raam eerst de hor dient te worden verwijderd. Deze horren zijn in 10 standaard kleuren.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.