Horren voor deuren en ramen in Waddinxveen

Frisse lucht binnen, insecten buiten. Wij leveren maatwerk horren voor houten, metalen en kunststof ramen en deuren.

Wij leveren maatwerk horren in Waddinxveen voor ramen en deuren en hebben wij voor bijna elke situatie wel een oplossing.

OPEN Maatwerk komt altijd inmeten en monteren om te voorkomen dat de horren op kunststof ramen óf deuren niet passen. En natuurlijk zodat we het beste kunnen bieden voor juist úw situatie. Of het nu gaat om horren voor een dakraam of draai kiep ramen, voor horren op de schuifpui of horren op openslaande deuren, alle maatwerk horren kunnen zullen ook door ons bij u in Waddinxveen gemonteerd kunnen worden

Een greep uit ons assortiment:

  • Vouwhordeuren Plissé
  • Raam vouwhorren Plissé
  • Vaste hordeuren
  • Raam inzet- of klemhorren
  • Raam rolhorren

Plissé hordeur

De plissé hor is een hordeur met geplisseerd gaas en een aluminium stijlen. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan.

Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm. toegepast worden. Deze plissé hor kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden. Als dat nog geen oplossing biedt, dan zal OPEN Maatwerk bijna in alle gevallen een oplossing bieden middels aan te schaffen hoeklijnen.

Zo hebben we altijd die oplosssing die past voor uw schuifpui of openslaande deuren. Onze plisse hordeuren hebben een betrouwbaar karakter en zijn vergevingsgezind. Bij een ongelukje kan de plisse hor eenvoudig weer gangbaar worden gemaakt.

Raamhor plisse

De vaste plissé is een uniek product geschikt als hor voor ramen / kozijnen en dakramen. De vaste raamhor plissé is een stijlvol product, voorzien van het bekende gevouwen zwarte gaas (vergelijkbaar met een plissédeur) product. Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstrek zijn gezaagd. De profielen worden standaard voorgeboord zodat plaatsing op het kozijn vereenvoudigd wordt. De vaste hor plissé is standaard uitvoerbaar in 4 RAL-kleuren.

Inzethorren of klemhorren

Als er geen behoefte is aan horren voor ramen die op moeten rollen, maar preventief, goedkoop en te verwijderen moeten zijn, kan er gekozen worden voor een inzet-of klemhor. Door het speciale profiel past deze hor in bijna elk naar binnen draaiend  raam. Bij naar buitendraaiende ramen is dit niet handig, omdat er bij bediening van dat raam eerst de hor dient te worden verwijderd. Deze horren zijn in 10 standaard kleuren.

Dus ook in Waddinxveen kunt u uw horren kopen bij OPEN Maatwerk.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.