Stalen/industriële deuren Capelle aan den IJssel

Deze minimalistische oplossing is voor bestaande deuren het ei van Columbus!

Stalen deuren op maat is waarschijnlijk de term waar u op gezocht heeft om onze industriële deuren van Bruynzeel te ontdekken. De industriële deuren worden gezien als stalen industriële deuren, maar worden vaak gemaakt van het niet te onderscheiden dikwandig aluminium industriële deuren met eenzelfde finish als stalen deuren op maat.

Met stalen deuren op maat wordt dus eigenlijk de deur in een minimalistische vorm met veel glas en grijs/zwarte structuur lak bedoeld. Vaak wordt zo’n industriële deur afgemaakt met een stoere bar of deurgreep.

De industriële deuren, die wij ook plaatsen in Capelle aan den IJssel, zijn inclusief het bijpassende frame waar de deur in draait.

Ook hebben wij een industriële deur in de taatsvorm. Deze industriële taatsdeur of stalen taatsdeur kan geplaatst worden als de sparing groot genoeg is en er geen leidingen op de plek van de scharnieren zijn.

Stalen-of industriële deuren bestaan ook in een dubbele uitvoering of worden ook wel verkocht onder de benaming stalen ensuite deuren.

Ook zijn dit soort ‘stalen’ deuren te verkrijgen als schuifdeuren met zogenaamde Barn-railsen. Dit soort stalen deurophanging werd vroeger gebruikt voor stallen en loodsen.

Stalen deuren op maat zijn vaak een stuk duurder dan de industriële deuren die OPEN  Maatwerk levert en desgewenst monteert. Om een actuele stalen deur prijs te weten te komen, kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen of de Bruynzeel pagina bezoeken voor de industriele deur van uw dromen!

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.