Kast Op Maat laten maken? Dáár zijn wij pas goed in!

Wij maken de trend betaalbaar

Kast op maat laten maken

Een lang onvervulde wens in vervulling laten gaan? Eindelijk een door u  zelf  samengestelde kast op maat laten maken die  altijd geënt zal zijn op úw behoefte en smaak!

Wilt u een kast op maat laten maken met schuifdeuren? Doen we! Liever een kast op maat laten maken met draaideuren tot het plafond ? Kunnen we!  Of toch liever een kast op maat laten maken die zo mooi kleurt bij dat ene mooie behang? Gaan we achteraan!

Globaal kunt u uw kast zelf  on-line ontwerpen en zo uw kast op maat prijs berekenen en samenstellen.

Uw inbouwkast

Uw inbouwkast op maat kan dan geheel naar wens  ingedeeld worden en krijgt u een heel aardig idee van ontwerp en kosten. Uiteraard kunnen wij uw inbouwkast op maat voor u in de betreffende ruimte monteren.  Uw inbouwkast op maat prijs berekenen kan ook weer in het Raffito designer programma via  OPEN-Maatwerk.nl

Uw kast op maat laten maken door OPEN Maatwerk neemt u een hoop zorg en ergernis uit handen. Wij hebben alle apparatuur in huis om  de inbouwkast op maat zorgvuldig te monteren. En we nemen de verpakkingsmaterialen weer mee!

Als u googled op kast op maat Rotterdam, dan komt u niet altijd terecht op OPEN Maatwerk en dat is is dus onterecht. Wij denken een hoop meer te bieden dan alleen kast op maat Rotterdam. Wij bieden u voor begeleiding in de juiste keuzes, maar vooral  ontspanning en ontzorging als u googled op  kast op maat Rotterdam!

Inloopkast

Het interieur  op maat is in diverse kleuren of decors mogelijk. Leverbaar tot 279 cm hoog en is voorzien van een kunststof stootrand. Het interieur  op maat kan zo worden verdeeld, zodat dat voor ú het beste uitkomt. Wij helpen u wel de juiste keus te maken.

Kortom: Creativiteit is bijna grenzeloos en er is meer mogelijk dan u denkt.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.