Schuifkasten, schuifwanden en inloopkasten op maat

Wij maken de trend betaalbaar

Kastdeuren

Op maat gemaakte schuifdeurkasten zijn meer ruimtebesparend dan gewone standaard kasten, omdat deze geheel kamerhoog worden gemaakt en men daarnaast geen ruimte verliest door open draaiende deuren.

Als er voldoende terugstapruimte is zijn draaideuren wel prachtig tot het plafond en bedekken ook het gehele interieur van wand tot wand en van vloer tot plafond. Het geheel kan worden vervolmaakt met een ingefreesde/opliggende handgreep of met push-to-open.

De deuren kunnen bestaan uit verschillende kleuren en decoren, wat u ook wilt er zijn echt heel veel mogelijkheden. Ook in heel veel glaskleuren. Schuifdeuren kunnen ook nog in segmenten verdeeld worden zijn daarin alle combinaties mogelijk.

Bij zowel schuif-als draaideuren kunnen ook de zogenaamde klassieke deuren togepast worden. Ook weer met een persoonlijke keuze voor een bijpassende handgreep. Die zogenaamde klassieke deuren onderscheiden we tegenwoordig in landelijk, maar zijn ook te leveren in moderne varianten.

Het schuifdeur systeem is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met een gelagerd geleidingsysteem. Maatwerk schuifdeuren worden volledig op maat en met de gewenste dekor-vulling geleverd. Van hout dekor tot uni-kleur en van spiegels tot gelakt glas.

OPEN Maatwerk levert ook nog steeds het budgetvriendelijke stalen systeem. Dit is een staal-omgebogen systeem, wat ook eindeloos lang meegaat, wordt vooral toegepast in secondaire ruimten, zoals op zolder en in garages.

Heel eenvoudig kunt u uw kast ontwerpen op de Raffitosite

Interieur

Het interieur is in diverse kleuren of decoren mogelijk. Leverbaar tot 279 cm hoog en is voorzien van een kunststof stootrand. Het interieur kan zo worden verdeeld, zodat dat voor u het beste uitkomt. Wij helpen u de juiste keus te maken. Uiteraard zijn uw keuzes op allerlei manieren te vervolmaken met allerlei extra’s, zoals laden op maat of verlichting.

Kortom: Creativiteit is bijna grenzeloos en er is meer mogelijk dan u denkt.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.