Kasten op Maat in Zevenhuizen

Door OPEN Maatwerk kunt u ook bij u in Zevenhuizen een kast op maat laten maken voor iedere ruimte : slaapkamer, woonkamer, maar ook schuifdeuren voor het knieschot. Of een kast op maat voor op kantoor!

Een kast op maat laten maken gaat gepaard met het maken van een aantal keuzes. Deze keus dienen weloverwogen te worden gemaakt, omdat OPEN Maatwerk ervan uit gaat dat de meeste mensen met lang met kasten op maat gaan doen.

Wij hebben al een aantal kasten op maat in Zevenhuizen mogen plaatsen en hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Hier kunt u van uw kast online de kosten berekenen. Onze kasten op maat bestaan in grote lijnen uit 2 segmenten: deuren en een interieur.

Kastdeuren

Op maat gemaakte schuifdeurkasten zijn meer ruimtebesparend dan gewone standaard kasten, omdat deze geheel kamerhoog worden gemaakt en men daarnaast geen ruimte verliest door open draaiende deuren.

Als er voldoende terugstapruimte is, zijn draaideuren wel prachtig tot het plafond en bedekken ook het gehele interieur van wand tot wand en van vloer tot plafond. Het geheel kan worden vervolmaakt met een ingefreesde/opliggende handgreep of met push-to-open.

De deuren kunnen bestaan uit verschillende kleuren en decoren, wat u ook wilt er zijn echt heel veel mogelijkheden. Ook in heel veel glaskleuren. Schuifdeuren kunnen ook nog in segmenten verdeeld worden zijn daarin alle combinaties mogelijk.

Bij zowel schuif-als draaideuren kunnen ook de zogenaamde klassieke deuren toegepast worden. Ook weer met een persoonlijke keuze voor een bijpassende handgreep. Die zogenaamde klassieke deuren onderscheiden we tegenwoordig in landelijk, maar zijn ook te leveren in moderne varianten.

Het schuifdeur systeem is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met een gelagerd geleidingsysteem. Maatwerk schuifdeuren worden volledig op maat en met de gewenste dekor-vulling geleverd. Van hout dekor tot uni-kleur en van spiegels tot gelakt glas.

OPEN Maatwerk levert ook nog steeds het budgetvriendelijke stalen systeem. Dit is een staal-omgebogen systeem, wat ook eindeloos lang meegaat, wordt vooral toegepast in secondaire ruimten, zoals op zolder en in garages.

Voor een indicatie kunt u een  kast op maat prijs berekenen kan heel eenvoudig op de Raffitosite. Om een kast op maat prijs te berekenen mag u ook altijd contact opnemen, liefst telefonisch, zodat wij wat voorinformatie kunnen geven. Als de wensen te specifiek zijn of het lukt niet om de prijs voor een kast op maat  te berekenen bel dan gerust met OPEN Maatwerk

Interieur

Het interieur is in diverse kleuren of decoren mogelijk. Leverbaar tot 279 cm hoog en is voorzien van een kunststof stootrand. Het interieur kan zo worden verdeeld, zodat dat voor u het beste uitkomt. Wij helpen u de juiste keus te maken. Uiteraard zijn uw keuzes op allerlei manieren te vervolmaken met allerlei extra’s, zoals laden op maat of verlichting.

Kortom: Creativiteit is bijna grenzeloos en er is meer mogelijk dan u denkt.

Inloopkast

Een inloopkast op maat is voor velen een ware luxe. Een heerlijke luxe, waarbij de kledingcollectie door de indeling op maat perfect in de kast past. Uw mooiste kledingstukken etaleren in uw inloopkast? Dat kan door de maten helemaal zelf te bepalen. Bij een inloopkast kunt u uw mooiste kleding ten toon stellen!

Dus ook in Zevenhuizen kunt u uw kasten op maat kopen bij OPEN Maatwerk.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.