Knikarmschermen als buitenzonwering op maat in Zevenhuizen

Met buitenzonwering bedoelen we zonwering voor buiten. Er zijn vele soorten buitenzonwering, maar de bekendste zijn knikarmschermen en rolluiken op maat. Maar er zijn veel meer soorten buitenzonwering. Wat te denken van screens, uitvalschermen en markiezen? Met buitenzonwering houdt u tot 85% warmte uit uw woning en knikarmschermen hebben nog veel meer voordelen.

 OPEN Maatwerk komt ook bij u in Zevenhuizen om samen met u de juiste keuzes te maken indien u de intentie heeft om een knikarmscherm kopen. U kunt het comfort vergroten door het knikarmscherm elektrisch te kunnen bedienen.Wij laten graag onze collecties zien van onze merken My Sun zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw huis of kantoor in Zevenhuizen.

Een knikarmscherm is een scherm met een cassette, aldan niet geheel gesloten cassette, voor een doek en met 2 of 3 armen aan de kast gemonteerd. Deze armen zorgen zijn aan de andere kant van het doek verbonden met de voorlijst. Dit doek leveren we in alle kleuren van de bekende doekleveranciers.

De grote voordelen:

 • Past in een klassieke én moderne omgeving
 • Vrij uitzicht naar buiten
 • Het grootste voordeel blijft dat het knikarmscherm geen belemmerende armen heeft, waardoor een doorloop vrij blijft.

Montage knikarmschermen

 Als OPEN Maatwerk u alles mogen vertellen over het knikarmscherm welke wij kunnen aanbieden, dan vertellen we u ook graag over onze knikarmscherm montage.

Bij onze knikarmschermen montage verzorgen we ook graag de uitleg en mogelijkheden van de App die Somfy aanbiedt bij de motoren.

Net zo belangrijk als de kwaliteit van een knikarmscherm op maat is minstens de vakkundige knikarmscherm montage door OPEN Maatwerk. Als de montage niet naar behoren wordt uitgevoerd dat heeft u kans dat u minder lang plezier heeft van uw buitenzonwering. Knikarmscherm montage is natuurlijk niet alleen het product tegen de muur of raam ‘aanprikken’, maar u wilt ook graag dat de draden veilig gemonteerd worden en zoveel als mogelijk aan het oog onttrokken wordt. Als u de knikarmscherm montage overlaat aan OPEN Maatwerk kunt u er van verzekerd zijn dat uw buitenzonwering op maat een lang leven tegemoet gaan met uitsluitend eerste klas onderdelen.

De knikarmscherm montage door OPEN Maatwerk ontzorgt u zichzelf niet alleen, maar dan laten wij ook graag zien dat vakmanschap niet alleen de producten betreft. Met knikarmschermen montage zit het zeker goed, want wij werken uitsluitend met gedegen materialen, machines en klimmateriaal.

Uw knikarmscherm op maat Zevenhuizen combineren met een praktische toepasbaarheid en een fraai ontwerp.

De knikarmschermen kunnen elektrisch worden bediend en beschikken over een kwaliteitsmotor, de onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Op maat gemaakt, perfect passend voor uw ramen en/of deuren.
Naast dat u zelf de inkijk bepaald, kunt u instellen hoeveel lichtinval, warmte en uitkijk / inkijk u in uw woning of kantoor te Zevenhuizen wenst.

Op kantoor

Of wat te denken knikarmschermen of andere buitenzonwering op maat aan uw kantoor in Zevenhuizen? Waarom zou de prettige sfeer van thuis niet mogen ‘doorschijnen’ op kantoor? Met verfijnde keuzes kunt u voor uzelf, en werknemers, de omgeving creëren die een positieve uitwerking hebben voor creativiteit, prestatievermogen en loyaliteit.

Ook een knikarmscherm met de opdruk van uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Kleuren knikarmschermen

De kleur van de knikarmschermen Zevenhuizen kunt u bijna zelf bepalen. En u bepaald zo dus ook mede de uitstraling. Daarom biedt mySun keuze uit aantal eigentijdse kleuren voor de omkasting en armen. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel.

Ronde knikarmschermen

Liever een andere vorm dan een afgeschuinde bak? Dat kan ook. Geef uw voorkeur door aan uw OPEN Maatwerk en uw knikarmscherm op maat wordt naar uw persoonlijke wensen geassembleerd.

Bijvoorbeeld de stijlvolle Sonate combineert praktische toepasbaarheid met een exclusief, modern design. De onderdelen van het cassettesysteem zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Nastellen is overbodig, dankzij de intelligente, zelfcorrigerende motor. Handig in het gebruik, dankzij het ingenieuze sluitsysteem en afsluitrubber. Hierdoor sluit de cassette altijd perfect en blijft het zonweringdoek schoon en fris.

MySun knikarmschermen in het kort:

 • Zeer effectieve zonwering
 • Verhogen het visuele (werk)comfort door hun zonwerende effect
 • Gaan inkijk tegen
 • Uitsluitend kwaliteitsproducten van o.a. Somfy en100% Heroal
 • Leverbaar met wind- of extra windvaste armen
 • Ingenieus sluitsysteem: perfecte cassettesluiting.
 • Gesloten cassettescherm beschermt het doek
 • Nastellen is overbodig
 • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of volautomatisch
 • Tegenwoordig ook via een App bedienbaar (optie)

U kan onze knikarmscherm elektrisch overwegen, dan geven we ook graag de uitleg over de App die Somfy aanbiedt bij de motoren.

Laat ook aan de buitenzijde van uw woning of kantoor zien wie u bent met maatwerk knikarmschermen of andere buitenzonwering!

Offerte knikarmscherm of knikarmscherm kopen

Omdat al onze knikarmschermen maatwerk betreffen is het lastig om een knikarmschermen prijs aan de producten hangen, dus raden wij u aan om met globale maten even te bellen of een mailtje te sturen. Ook voor de knikarmschermen montage van onze producten krijgt u dan een richtprijs op.

Wilt u bij ons knikarmschermen kopen of andere buitenzonwering bij u in Zevenhuizen overwegen, neem dan gerust contact op, wij helpen u graag met ons advies kiezen!

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.