Markiezen als buitenzonwering op maat in Zoetermeer

Met buitenzonwering bedoelen we zonwering voor buiten. Er zijn vele soorten buitenzonwering, maar de bekendste zijn knikarmschermen en rolluiken op maat. Maar er zijn veel meer soorten buitenzonwering. Wat te denken van screens, uitvalschermen en markiezen? Met buitenzonwering houdt u tot 85% warmte uit uw woning en Markiezen hebben nog veel meer voordelen.

OPEN Maatwerk komt ook bij u in Zoetermeer om samen met u de juiste keuzes te maken indien u de intentie heeft om een markies kopen. Wij laten graag onze collecties zien van onze merken My Sun zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw huis of kantoor in Zoetermeer.

Een markies is een afdak met zijplaten met daaronder houten of aluminium armen en doek daar overheen gespannen. Deze armen zorgen zijn door het doek verbonden met elkaar.  Normale handbediende markiezen zijn middels een koord over de armen verbonden met de voorste arm. Als hieraan wordt getrokken neemt de eerste arm alle andere armen mee naar ‘binnen’.

Montage Markiezen

Als OPEN Maatwerk u alles mogen vertellen over de MyIcon Markies welke wij kunnen aanbieden, dan vertellen we u ook graag over onze Markies montage.

Bij onze markiezen montage verzorgen we ook graag de uitleg en mogelijkheden van de App die Somfy aanbiedt bij de motoren.

Net zo belangrijk als de kwaliteit van een markies op maat is minstens de vakkundige markies montage door OPEN Maatwerk. Als de markies montage niet naar behoren wordt uitgevoerd dat heeft u kans dat u minder lang plezier heeft van uw buitenzonwering.

De MyIcon markies montage is natuurlijk niet alleen het product te de muur of raam ‘aanprikken’, maar u wilt ook graag dat de draden veilig gemonteerd worden en zoveel als mogelijk aan het oog onttrokken wordt. Als u de markies montage overlaat aan OPEN Maatwerk kunt u er van verzekerd zijn dat uw buitenzonwering op maat een lang leven tegemoet gaan met uitsluitend eerste klas onderdelen.

De markies montage door OPEN Maatwerk ontzorgt u zichzelf niet alleen, maar dan laten wij ook graag zien dat vakmanschap niet alleen de producten betreft. Met Markiezen montage zit het zeker goed, want wij werken uitsluitend met gedegen materialen, machines en klimmateriaal.

Naast dat u zelf de inkijk bepaald, kunt u instellen hoeveel lichtinval en uitkijk / inkijk u in uw woning of kantoor te Zoetermeer wenst.

De markiezen kunnen elektrisch worden bediend en beschikken over een kwaliteitsmotor, de onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Op maat gemaakt, perfect passend op uw ramen en/of deuren.
Tegelijk bieden ze veel comfort dankzij hun zon- en inkijkwerende werking.

Op kantoor

Of wat te denken MyIcon markiezen zonnescherm of andere buitenzonwering op maat aan uw kantoor in Zoetermeer? Waarom zou de prettige sfeer van thuis niet mogen ‘doorschijnen’ op kantoor? Met verfijnde keuzes kunt u voor uzelf, en werknemers, de omgeving creëren die een positieve uitwerking hebben voor creativiteit, prestatievermogen en loyaliteit.

Ook een Myaicon markies met de opdruk van uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Houten Markiezen of Aluminium markiezen?

De materialen van onze markiezen die u kunt kiezen zijn: van RedWood hout of aluminium. Aluminium markiezen zijn niet van echt hout te onderscheiden, maar heeft de voordelen van het beperkt hoeven onderhouden. Ook kunt een aluminium frame met een echt RedWood houten omkasting kiezen en de gewenste kleur zelf bepalen door deze te schilderen. Dan krijgt u de authenthieke uitstraling, maar met hedendaagse materialen.

Kleuren Markiezen

De kleur van de markiezen Zoetermeer kunt u bijna zelf bepalen. En u bepaald zo dus ook mede de uitstraling. Daarom biedt mySun keuze uit aantal eigentijdse kleuren voor de omkasting en alle merken doeken. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel.

Doorloop Markiezen

Als de gewone markies teveel van het terras, tuin of stoep opsnoept, is wellicht een ander model geschikt voor uw specifieke situatie. Een minder aspect is dat het markies belemmerende armen heeft, waardoor een doorloop niet echt handig is. Dit kan opgelost worden om te kiezen voor een ander model.

De klapmarkies kan alleen worden uitgevoerd in de houten variant.

MyIcon Markiezen in het kort:

 • Effectieve zonwering
 • Voor een klassieke uitstraling
 • In hout , aluminium of combinatie
 • Ook elektrisch met schakelaar, afstandsbediening of volautomatisch
 • tegenwoordig ook bedienbaar met Somfy App
 • Duurzaam in onderhoud en gebruikte materialen
 • Standaard leverbaar in RAL 9001 en RAL 9010
 • Optioneel is elke RAL kleur uit te voeren
 • Een breed programma aan afwerkingsmogelijkheden
 • Slechts een gering prijsverschil met een houten markies
 • maximale maten 450 x 150 cm

Laat ook aan de buitenzijde van uw woning of kantoor zien wie u bent met maatwerk Markiezen of andere buitenzonwering!

Offerte Markiezen of Markiezen zonneschermen kopen?

Omdat al onze markiezen maatwerk betreffen is het lastig om een markiezen prijs aan de producten hangen, dus raden wij u aan om met globale maten even te bellen of een mailtje te sturen. Ook voor de markiezen montage van onze producten krijgt u dan een richtprijs op.

Wilt u met ons markiezen of andere buitenzonwering bij u in Zoetermeer overwegen, neem dan gerust contact op, wij helpen u graag met ons advies kiezen!

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.