Markiezen op maat

Wij maken de trend betaalbaar

Een markies is letterlijk een klassieker! Op elk type huis voelt deze chique markies op maat zich thuis en helpt mee een nostalgische uitstraling te benadrukken, maar doet vooral waar ‘ie voor staat: zon weren uit huis. Deze markiezen op maat zijn veelal gemaakt van hout uit nostalgisch oogpunt, maar kan tegenwoordig prima met aluminium armen en een houten omlijsting voor het authentieke karakter. Dit komt qua onderhoud vaak beter uit. Markiezen op maat kunnen zo worden gefabriceerd, dat er ook onderdoor gelopen kan worden.

Onze markiezen

Tenslotte zijn markiezen op maat licht van gewicht en sterk en kan, qua wind, dus best tegen stootje.

Ook voor uw winkel kunt met de markiezen op maat een professionele en chique uitstraling creeeren en kunnen dan ook voorzien worden met een logo of belettering.

Onze markiezen op maat zijn een oerhollands produkten, waarvan u  die aan hoge eisen voldoen. Onze markiezen op maat met standaard Somfy buismotoren kan eventueel ook via WiFi worden bediend vaaf elke plek op aarde.

Laat ons weten wat uw verwachtingen zijn en wij maken uw markiezen op maat geheel naar wens. OPEN Maatwerk wil u graag begeleiden naar de juiste markies op maat.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.