Plissé op maat in Waddinxveen

Als u in Waddinxveen op zoek bent naar een Plisse gordijnen op maat, dan bent u bij OPEN Maatwerk aan het juiste adres, want ook wij leveren ook uw Plisse gordijn op maat in Waddinxveen.

Plisse rolgordijnen op maat

Een plisse rolgordijnen op maat van o.a. Multisol bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. De plissé op maat kan werkelijk overal geplaatst worden vanwege de minimalistische bevestiging. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling en zijn uitstekend te combineren met horizontale jaloezieën op maat. Dit kan handig zijn als ze op plaats komen waarbij deze bevestigingen niet meer in die situatie passen.

De Plissé zonwering op maat  zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen,dakramen en serres.

Zowel de vrijhangende-, ingespannen-,plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar.

Plissé gordijn voor Waddinxveen en omgeving

Een plissé gordijn op maat is ideaal voor ramen , in de meeste vormen en groottes. Nagenoeg voor ieder raam bieden is er wel een plissé gordijn op maat.
Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten.

Eén van de mooiste en meest toegepaste optie bij een Plissé op maat, is het Top Down Bottom-up Up systeem. Hierbij zal het bovengedeelte met een speciale bediening uw Duette® op maat op juiste hoogte positioneren. Zo kunt u exact zelf bepalen of er licht of inkijk mag zijn.

Bij de Top down bottom up uitvoering krijgt u 2 bedieningsmechanieken.

Sommige stoffen zijn voorzien van een Topar® of een Dustblockcoating.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.