Rolgordijnen als binnenzonwering op maat in Delft

OPEN Maatwerk komt ook bij u in Delft om samen met u de juiste keuzes te maken voor uw rolgordijn op maat. Wij laten graag onze collecties zien van onze merken Multisol en HR design. Wij zijn er zeker van dat u slaagt voor uw huis of kantoor in Delft.

Rolgordijnen voor binnenzonwering

Rolgordijnen blijven een goed alternatief voor binnenzonwering, want naast dat ze weinig ruimte innemen en door de veelzijdigheid aan keuzes, zijn ze vaak ook prettig qua prijs. Naast dat u zelf de inkijk bepaald, kunt u ook perfect instellen hoeveel lichtinval u in uw woning te Delft wenst. Normale gordijnen nemen ruimte van uw kamer op, maar door de horizontale werking kan het rolgordijn op maat vaak in het raam geplaatst worden in plaats van ervoor.

Voor een oplossing van uw dakramen zijn de minimalistische rolgordijnen een goede keuze, met een mooi dessin of een verduisterende stof. Uiteindelijk bepaald de gebruikersruimte de keuze op díe plek. In de slaapkamer wordt veelal verduisterend gordijn gebruikt, maar kan in een bureaukamer beter een een transparante keuze gemaakt worden. In de woonkamer kiest men veelal voor lichtdoorlatende stof in de, woonkamer een mooie lichtinval en voldoende privacy.

Rolgordijnen op uw kantoor in Delft?

Waarom zou de prettige sfeer van thuis niet mogen ‘doorschijnen’ op kantoor? Met verfijnde keuzes kunt u voor uzelf, en werknemers, de omgeving creëren die een positieve uitwerking hebben voor creativiteit, prestatievermogen en loyaliteit.

In de grote collectie rolgordijnen van Multisol is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern,als klassiek interieur toegepast worden. Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. Bediening van de rolgordijnen geschiedt door middel van een kunststof of metalen bedieningsketting of een softraise veersysteem.

Multisol en HR Design gamma

Met binnenzonwering bedoelen we raambekleding voor binnen. Er zijn vele soorten raambekleding, maar de bekendste zijn horizontale / verticale jaloezieën en rolgordijnen. Maar er zijn veel meer soorten raambekleding. Wat te denken van plissés en Duette® of shutters. Binnenzonwering kunt u het licht en inkijk ‘dimmen’ en zo bepalen welke inkijk of ‘uitkijk’ ú wenst.

De binnenzonwering van Multisol is een zusje van Luxaflex, maar de producten komen uit dezelfde fabriek. Ook leveren wij het degelijke HR Design gamma met hun verrassende dessins en kleuren.

Vaak geven juist binnenzonwering van deze merken net wat meer luxe aan uw woning.

Duo-rolgordijn

Deze uitdrukking wordt gebruikt voor een rol waar transparante en niet-transparante stof wordt afgewisseld zodat u werkelijk in staat bent de hoeveelheid lichtinval te dimmen. Zou u eens willen zien wat dit product voor een specifieke uitstraling geeft in uw omgeving, neem dan gerust contact met ons op.

Elektrisch bedienbare rolgordijn of duo rolgordijnen

In veel gevallen kunt ook kiezen voor een  bediening middels een motor in plaats van een handbediening. De elektrische rol / duo gordijnen kunnen vooral handig zijn op minder toegankelijke plekken zoals een vide of hoge ramen.

Wilt u met ons rolgordijnen, duo rolgordijnen of andere binnenzonwering bij u in Delft overwegen, neem dan gerust contact op, wij helpen u graag met ons advies kiezen!

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.