Rolluiken als buitenzonwering op maat in Zevenhuizen

Met buitenzonwering bedoelen we zonwering voor buiten. Er zijn vele soorten buitenzonwering, maar de bekendste zijn knikarmschermen en rolluiken op maat. Maar er zijn veel meer soorten buitenzonwering. Wat te denken van screens, uitvalschermen en markiezen? Met buitenzonwering houdt u tot 85% warmte uit uw woning en rolluiken hebben nog veel meer voordelen.

OPEN Maatwerk komt ook bij u in Zevenhuizen om samen met u de juiste keuzes te maken indien u de intentie heeft om rolluiken kopen. Wij laten graag onze collecties zien van onze merken My Sun zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw huis of kantoor in Zevenhuizen.

Rolluiken

Iedereen weet wel wat rolluiken doen. Veel mensen weten dat ze uit lamellen en een bak eromheen opgerold in een kast verdwijnen. Wat niet veel mensen weten is dat de rolluiken tegenwoordig ook met een App te bedienen zijn.

Als OPEN Maatwerk rolluiken op maat u alles mogen vertellen over het rolluik wat wij kunnen aanbieden dan vertellen we u ook graag over onze rolluiken montage.

Bij onze rolluiken montage verzorgen we ook graag de uitleg en mogelijkheden van de App die Somfy aanbiedt bij de motoren.

Rolluiken montage

Net zo belangrijk als de kwaliteit van een rolluik op maat is minstens de vakkundige rolluiken montage door OPEN Maatwerk. Als de rolluiken montage niet naar behoren wordt uitgevoerd dat heeft u kans dat u minder lang plezier heeft van uw rolluiken.

Rolluiken montage is natuurlijk niet alleen het product te de muur of raam ‘aanprikken’, maar u wilt ook graag dat de draden veilig gemonteerd worden en zoveel als mogelijk aan het oog onttrokken wordt. Als u de rolluiken montage overlaat aan OPEN Maatwerk kunt u er van verzekerd zijn dat u rolluiken op maat een lang leven tegemoet gaan met uitsluitend eerste klas  onderdelen.

De rolluiken montage door OPEN Maatwerk ontzorgt u zichzelf niet alleen, maar dan laten wij ook graag zien dat vakmanschap niet alleen de producten betreft. Met rolluiken montage zit het zeker goed, want wij werken uitsluitend met gedegen materialen, machines en klimmateriaal.

Veilig, praktisch en comfortabel: met mySun deur, of raam rolluiken profiteert u van vele voordelen. Naast het zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende effect, biedt het rolluik een inbraakvertragende functie. De isolerende werking stelt u in staat om energie te besparen. Uw rolluiken op maat Zevenhuizen combineren praktische toepasbaarheid met een fraai ontwerp.

Naast dat u zelf de inkijk bepaald, kunt u instellen hoeveel lichtinval en uitkijk / inkijk u in uw woning of kantoor te Zevenhuizen wenst.

Ook een intelligente motor met obstakelherkenning behoort tot de mogelijkheden. De rolluiken beschikt over een kwaliteitsmotor, de onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Op maat gemaakt, perfect passend op uw ramen en/of deuren. De sterke aluminium lamellen van MySun rolluiken werken inbraakvertragend.
Tegelijk bieden ze veel comfort dankzij hun zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende werking. Via de lichtsleuven kunnen de lamellen het binnenklimaat aangenaam ventileren en kan er naar wens daglicht toetreden. Voor elke maat en toepassing zijn er diverse lamelsoorten beschikbaar.

De lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern. Dit zorgt voor extra stabiliteit en optimaliseert de geluids- en warmte-isolerende werking.
In de zomer houdt u de hitte buiten, terwijl u in de winter minder warmte verliest.
Elk seizoen een energiebesparende functie!

Op kantoor

Of wat te denken rolluiken of andere buitenzonwering op maat aan uw kantoor in Zevenhuizen? Waarom zou de prettige sfeer van thuis niet mogen ‘doorschijnen’ op kantoor? Met verfijnde keuzes kunt u voor uzelf, en werknemers, de omgeving creëren die een positieve uitwerking hebben voor creativiteit, prestatievermogen en loyaliteit.

Intelligente motor

Wat nu als een rolluik bij het neergaan op een obstakel stuit, zoals een raam dat nog open staat? Of wanneer de rolluiken bij het openen vastlopen, bijvoorbeeld door vorst? Speciaal hiervoor beschikken de MySun rolluiken over een intelligente rolluikmotor met obstakeldetectie. Bij een obstakel stopt de rolluikmotor vanzelf. Dit voorkomt beschadigingen, ook aan de motor zelf.

Kleuren rolluiken

De kleur van de rolluiken Zevenhuizen kunt u bijna zelf bepalen. En u bepaald zo dus ook mede de uitstraling. Daarom biedt mySun keuze uit maar liefst tien eigentijdse kleuren voor de rolluikkast en lamellen. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel.

Ronde rolluiken

Liever een ronde rolluik in plaats van een vierkante kast met schuine zijde? Dat kan ook. Geef uw voorkeur door aan uw OPEN Maatwerk en uw rolluik wordt volledig naar uw persoonlijke wensen geassembleerd.

MySun rolluiken in het kort:

  • Besparen energie in zomer en winter, dankzij isolerende eigenschappen
  • Kunnen inbraakvertragend werken
  • Verhogen het visuele (werk)comfort door hun zonwerende effect
  • Bieden isolatie tegen geluid
  • Gaan inkijk tegen
  • Kunnen ook verduisterend werken
  • Uitsluitend kwaliteitsproducten van o.a. Somfy, 100% Heroal

Laat ook aan de buitenzijde van uw woning of kantoor zien wie u bent met maatwerk rolluiken of andere buitenzonwering!

Kosten

Omdat al onze rolluiken maatwerk betreffen is het lastig om een rolluiken prijs aan de producten hangen, dus raden wij u aan om met globale maten even te bellen of een mailtje te sturen. Ook voor de rolluiken montage krijgt u dan een richtprijs op.

Wilt u met ons rolluiken of andere buitenzonwering bij u in Zevenhuizen overwegen, neem dan gerust contact op, wij helpen u graag met ons advies kiezen! Contactpagina button

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.