Rolluiken montage

Wij maken de trend betaalbaar

Iedereen weet wel wat rolluiken doen. Veel mensen weten dat ze uit lamellen en een bak eromheen opgerold in een kast verdwijnen. Wat niet veel mensen weten is dat de rolluiken tegenwoordig ook met een App te bedienen zijn.

Als OPEN Maatwerk rolluiken op maat u alles mogen vertellen over het rolluik wat wij kunnen  aanbieden dan vertellen we u ook graag over onze rolluiken montage.

Bij onze rolluiken montage verzorgen we ook graag de uitleg en mogelijkheden van de App die somfy aanbiedt bij de motoren.

Montage door OPEN Maarwerk

Net zo belangrijk als de kwaliteit van een rolluik op maat is minstens de vakkundige rolluiken montage door OPEN Maatwerk. Als de rolluiken montage niet naar behoren wordt uitgevoerd dat heeft u kans dat u minder lang plezier heeft van uw rolluiken.

Rolluiken montage is natuurlijk niet alleen het produkt tegen de muur of het raam ‘aanprikken’, maar u wilt ook graag dat de draden veilig gemonteerd worden en zoveel als mogelijk aan het oog onttrokken wordt. Als u de rolluiken montage overlaat aan OPEN Maatwerk kunt u er van verzekerd zijn dat u rolluiken op maat een lang leven tegemoet gaan met uitsluitend eerste klas  onderdelen.

De rolluiken montage door OPEN Maatwerk ontzorgd u zichzelf niet alleen, maar dan laten wij ook graag zien dat vakmanschap niet alleen de produkten betreft.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.