Screens als buitenzonwering op maat in Berkel en Rodenrijs

Met buitenzonwering bedoelen we zonwering voor buiten. Er zijn vele soorten buitenzonwering, maar de bekendste zijn knikarmschermen en rolluiken op maat. Maar er zijn veel meer soorten buitenzonwering. Wat te denken van screens en uitvalschermen en markiezen? Met buitenzonwering houdt u tot 85% warmte uit uw woning en screens op maat hebben nog veel meer voordelen.

OPEN Maatwerk komt ook bij u in Berkel en Rodenrijs vom samen met u de juiste keuzes te maken indien u de intentie heeft om screens kopen. Wij laten graag onze collecties zien van onze merken van My Sun, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw huis of kantoor in Berkel en Rodenrijs. Wij leveren alle bestaande doekkleuren die er bestaan. Door de screens elektrisch uit te voeren is het comfort helemaal compleet!

Screens voor ramen zijn al dan niet semi transparante doeken met een bak eromheen die opgerold in een kast verdwijnen. Wat niet veel mensen weten is dat de screens tegenwoordig ook met een App te bedienen zijn.

Als OPEN Maatwerk screens op maat u alles mogen vertellen over het screen wat wij kunnen aanbieden dan vertellen we u ook graag over onze screens montage.

Bij onze screens montage verzorgen we ook graag de uitleg en mogelijkheden van de App die Somfy aanbiedt bij de motoren.

Net zo belangrijk als de kwaliteit van een screen op maat is minstens de vakkundige screens montage door OPEN Maatwerk. Als de screens montage niet naar behoren wordt uitgevoerd dat heeft u kans dat u minder lang plezier heeft van uw screens.

Screens montage is natuurlijk niet alleen het product te de muur of raam ‘aanprikken’, maar u wilt ook graag dat de draden veilig gemonteerd worden en zoveel als mogelijk aan het oog onttrokken wordt. Als u de screens montage overlaat aan OPEN Maatwerk kunt u er van verzekerd zijn dat u screens op maat een lang leven tegemoet gaan met uitsluitend eerste klas  onderdelen.

De screens montage door OPEN Maatwerk ontzorgt u zichzelf niet alleen, maar dan laten wij ook graag zien dat vakmanschap niet alleen de produkten betreft.

Praktisch, strak en comfortabel: met mySun screens zonwering profiteert u van vele voordelen. Naast het zon-, geluid-, koude- en inkijkwerende effect, staat een screen voor een strak en minimalistische look. Uw screens op maat te Berkel en Rodenrijs combineren praktische toepasbaarheid met een fraai ontwerp.

Naast dat u zelf de inkijk bepaald, kunt u instellen hoeveel lichtinval en uitkijk / inkijk u in uw woning of kantoor te Berkel en Rodenrijs wenst.

Ritsscreens

De zogenaamde ritsscreens van tegenwoordig kenmerken zich door een screen dat zich in de geleiders ‘vasthoudt’ in een geleider, waardoor de screen met meer wind niet gaat klapperen. Hierdoor zijn de screens ook met meer wind gewoon te gebruiken.

De screens beschikt over een kwaliteitsmotor, de onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Op maat gemaakt, perfect passend op uw ramen en/of deuren.
Tegelijk bieden ze veel comfort dankzij hun zon- en inkijkwerende werking.

Op kantoor

Of wat te denken screens zonwering of andere buitenzonwering op maat aan uw kantoor in Berkel en Rodenrijs? Waarom zou de prettige sfeer van thuis niet mogen ‘doorschijnen’ op kantoor? Met verfijnde keuzes kunt u voor uzelf, en werknemers, de omgeving creëren die een positieve uitwerking hebben voor creativiteit, prestatievermogen en loyaliteit.

Kleuren screens

De kleur van de screens Berkel en Rodenrijs kunt u bijna zelf bepalen. En u bepaald zo dus ook mede de uitstraling. Daarom biedt mySun keuze uit maar liefst tien eigentijdse kleuren voor de screen kast en geleiders. Kies de kleur die past bij uw smaak en past bij de gevel.

Ronde screens

Liever een andere vorm in plaats van een vierkante kast met schuine zijde? Dat kan ook. Geef uw voorkeur door aan uw OPEN Maatwerk en uw screen zonwering wordt volledig naar uw persoonlijke wensen geassembleerd.

MySun screens in het kort:

  • Besparen energie in zomer
  • Verhogen het visuele (werk)comfort door hun zonwerende effect
  • Strak en minimalistisch-industrieël karakter
  • Gaan inkijk tegen
  • Kunnen ook verduisterend werken
  • Uitsluitend kwaliteitsproducten van o.a. Somfy, 100% Heroal of MyZip

Laat ook aan de buitenzijde van uw woning of kantoor zien wie u bent met maatwerk screen of andere buitenzonwering!

Kosten

Omdat al onze screens maatwerk betreffen is het lastig om een screens prijs aan de producten hangen, dus raden wij u aan om met globale maten even te bellen of een mailtje te sturen. Ook voor de screens montage krijgt u dan een richtprijs op.

Wilt u met ons screens of andere buitenzonwering bij u in Berkel en Rodenrijs overwegen, neem dan gerust contact op, wij helpen u graag met ons advies kiezen!

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.