Shutters openslaande deuren

Doorzichtige privacy!

Shutters voor openslaande deuren

Luxe uitstralende shutters voor opslaande deuren kunnen worden meestal netjes geplaatst de dagkant van de muur. Shutters voor de openslaande deuren geven een prima balans tussen sfeer en privacy, zonder dat u zich afgesloten voelt.

Shutters voor de openslaande deuren worden makkelijk aan beide zijden bediend en weer afgesloten. Als de shutters even niet worden gebruikt creeerd u een vrije doorgang door de shutters voor uw openslaande deuren weg te schuiven naar de zijkanten.

Shutters op maat

Een uitgebreid maatwerkprogramma voor uw shutters voor openslaande deuren hebben eindeloos veel mogelijkheden in lamelmaten, kleuren, vormen en scharnieren. Lastige situatie met opslaande deuren? De Special shutters worden altijd tegen meerprijs door monteurs bij u ingemeten en gemonteerd. Zo bent u verzekerd van perfecte shutters die jarenlang meegaan.

Shutter deuren

Bij shutters voor openslaande deuren breder dan 200 cm adviseren wij om een railsysteem toe te passen. Het bedienen van de panelen is eenvoudig en het geheel sluit op fraaie wijze. Voor de stabiliteit van deze shutters voor openslaande deuren kan er ook een onderrails worden geplaatst.

Kunststof shutters

OPEN Maatwerk  biedt bij shutters voor openslaande deuren ook een kunststof shutter aan die uitermate geschikt is voor vochtiger situaties. Deze zijn duurzaam en geven ook uw badkamer of keuken een authentieke uitstraling. Daarnaast zijn onze kunststof Shutters uitstekend te combineren met onze Special shutters!

De kunststof shutters voor openslaande deuren zijn voor extra stevigheid voorzien van een aluminium kern en worden altijd compleet geleverd met een montageframe en sluitmagneten.

Het maatwerk-programma wordt altijd ingemeten en gemonteerd.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.