Shutters prijzen

Wij maken de trend betaalbaar

De luxe uitstralende shutters op maat kunnen worden geplaatst in diverse ruimten, omdat het een prima balans geeft tussen sfeer en privacy, zonder dat u zich afgesloten voelt.

Shutters prijzen kunt eenvoudig zelf berekenen middels de calculator. Deze calculator geeft u niet alleen inzicht in de shutters prijzen, maar geven u tevens een helder inzicht in de mogelijk-en de onmogelijkheden van shutters op maat.

Tevens kunt u de verschillen zien tussen de Jasno shutters en de Thuisshutters. Jasno shutters hebben dan wel de naam, maar de in de opbouw en kwaliteit van onze shutters op maat wij doen daar niet voor onder.

De goedkoopste shutters

Thuisshuttters geeft u een richtprijs  voor de goedkoopste shutters. Dit is nog exclusief een eventuele korting, want hoe meer shutters op maat u besteld u hoe dichterbij u komt bij de goedkoopste shutters. Uiteraard is één en ander afhankelijk van uw situatie.

Shutters prijzen kunt eenvoudig zelf berekenen op de intelligente calculator van Thuisshutters. U mag ons altijd contacten indien de shutters prijzen niet op uw scherm verschijnen. Wellicht kunnen wij verder helpen.

Jasno shutters zijn allang niet meer de enigen op de markt. Tevens kunnen wij ten opzichte van de Jasno shutters, ook shutters op maat leveren in elke gewenste kleur en op verschillende breedtes. Tevens zijn er genoeg andere mogelijkheden om uw shutters op maat te vervolmaken. Bereken zelf maar eens de shutters prijzen online!

Shutters monteren

Shutters op maat hebben allang niet meer het imago van landelijk en oubollig. Juist ook in een moderne omgeving komen shutters op maat tot hun recht.

OPEN Maatwerk pretendeert alle producten die zij offreren, ook zelf te monteren.

Wij hebben echter dit moeten herroepen, omdat deze leverancier van shutters op maat keer op keer hun betrouwbaarheid en vakkundigheid heeft bewezen. Daarom vertrouwen wij deze monteurs, en tevens voorlichters in lastige situaties, iedere locatie helemaal toe. Maar vooral omdat deze monteurs pas vertrekken als ook u 100% tevreden bent.

Voordelen OPEN Maatwerk

Uiteraard blijven wij, OPEN Maatwerk, verantwoordelijk voor de complete afhandeling van deze shutters op maat. Al blijft het een kwestie van smaak waarover ook hierbij niet te twisten valt, een aantal voordelen op rij:

  • Veelal mee te financieren uit bouwdepot
  • Onderhoudsvriendelijk
  • In bijna alle situaties toepasbaar
  • Veilig voor kinderen door ontbreken draden
  • Isolerende werking in zomer en winter

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.