Uitvalschermen als buitenzonwering op maat in Waddinxveen

Met buitenzonwering bedoelen we zonwering voor buiten. Er zijn vele soorten buitenzonwering, maar de bekendste zijn knikarmschermen en uitvalschermen op maat. Maar er zijn veel meer soorten buitenzonwering. Wat te denken van screens, uitvalschermen en markiezen? Met buitenzonwering houdt u tot 85% warmte uit uw woning en uitvalschermen hebben nog veel meer voordelen.

 

OPEN Maatwerk komt ook bij u in Waddinxveen om samen met u de juiste keuzes te maken indien u de intentie heeft om een uitvalscherm kopen. Wij laten graag onze collecties zien van onze merken My Sun zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw huis of kantoor in Waddinxveen.

Een uitvalscherm is een scherm met een cassette voor een doek en met 2 armen op b.v. een muur of op het kozijn. Deze armen zorgen zijn aan de andere kant van het doek verbonden met de voorlijst.  Als uw woning, of appartement veel wind vangt laat u dan informeren door OPEN Maatwerk over stormvaste armen. Deze windvaste armen beveiligen uw scherm tegen schade door het opwippen van de voorlijst.

De grote voordelen:

 • Past in een klassieke én moderne omgeving
 • Minimalistische cassette
 • Kan windvast uitgevoerd worden
 • Vrij uitzicht naar buiten
 • Goedkoper

Een minder aspect is dat het uitvalschem belemmerende armen heeft, waardoor een doorloopniet echt handig is.

Montage Uitvalschermen

Als OPEN Maatwerk u alles mogen vertellen over het uitvalscherm welke wij kunnen aanbieden, dan vertellen we u ook graag over onze uitvalscherm montage.

Bij onze uitvalschermen montage verzorgen we ook graag de uitleg en mogelijkheden van de App die Somfy aanbiedt bij de motoren.

Net zo belangrijk als de kwaliteit van een uitvalscherm op maat is minstens de vakkundige uitvalscherm montage door OPEN Maatwerk. Als de uitvalscherm montage niet naar behoren wordt uitgevoerd dat heeft u kans dat u minder lang plezier heeft van uw buitenzonwering.

Uitvalscherm montage is natuurlijk niet alleen het product te de muur of raam ‘aanprikken’, maar u wilt ook graag dat de draden veilig gemonteerd worden en zoveel als mogelijk aan het oog onttrokken wordt. Als u de uitvalscherm montage overlaat aan OPEN Maatwerk kunt u er van verzekerd zijn dat uw buitenzonwering op maat een lang leven tegemoet gaan met uitsluitend eerste klas onderdelen.

De uitvalscherm montage door OPEN Maatwerk ontzorgt u zichzelf niet alleen, maar dan laten wij ook graag zien dat vakmanschap niet alleen de producten betreft. Met uitvalschermen montage zit het zeker goed, want wij werken uitsluitend met gedegen materialen, machines en klimmateriaal.

Uw uitvalscherm op maat Waddinxveen combineren praktische toepasbaarheid met een fraai ontwerp.

Naast dat u zelf de inkijk bepaald, kunt u instellen hoeveel lichtinval en uitkijk / inkijk u in uw woning of kantoor te Waddinxveen wenst.

De uitvalschermen kunnen elektrisch worden bediend en beschikken over een kwaliteitsmotor, de onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Op maat gemaakt, perfect passend op uw ramen en/of deuren.
Tegelijk bieden ze veel comfort dankzij hun zon- en inkijkwerende werking.

Op kantoor

Of wat te denken uitvalschermen of andere buitenzonwering op maat aan uw kantoor in Waddinxveen? Waarom zou de prettige sfeer van thuis niet mogen ‘doorschijnen’ op kantoor? Met verfijnde keuzes kunt u voor uzelf, en werknemers, de omgeving creëren die een positieve uitwerking hebben voor creativiteit, prestatievermogen en loyaliteit.

Ook een uitvalscherm met de opdruk van uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Kleuren uitvalschermen

De kleur van de uitvalschermen Waddinxveen kunt u bijna zelf bepalen. En u bepaald zo dus ook mede de uitstraling. Daarom biedt mySun keuze uit aantal eigentijdse kleuren voor de omkasting en armen. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel.

Ronde uitvalschermen

Liever een andere vorm dan de vierkante met afgeschuinde bak? Dat kan ook. Geef uw voorkeur door aan uw OPEN Maatwerk en uw uitvalscherm op maat wordt naar uw persoonlijke wensen geassembleerd

Bijvoorbeeld de stijlvolle Sonate combineert praktische toepasbaarheid met een exclusief, modern design. De onderdelen van het cassettesysteem zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Nastellen is overbodig, dankzij de intelligente, zelfcorrigerende motor. Handig in het gebruik, dankzij het ingenieuze sluitsysteem en afsluitrubber. Hierdoor sluit de cassette altijd perfect en blijft het zonweringdoek schoon en fris.

MySun uitvalschermen in het kort:

 • Zeer effectieve zonwering
 • Verhogen het visuele (werk)comfort door hun zonwerende effect
 • Gaan inkijk tegen
 • Uitsluitend kwaliteitsproducten van o.a. Somfy, 100% Heroal
 • Leverbaar met wind- of extra windvaste armen
 • Ingenieus sluitsysteem: perfecte cassettesluiting.
 • Gesloten cassettescherm beschermt het doek
 • Nastellen is overbodig
 • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of volautomatisch

Laat ook aan de buitenzijde van uw woning of kantoor zien wie u bent met maatwerk uitvalschermen of andere buitenzonwering!

Offerte uitvalscherm of uitvalscherm kopen

Omdat al onze uitvalschermen maatwerk betreffen is het lastig om een uitvalschermen prijs aan de producten hangen, dus raden wij u aan om met globale maten even te bellen of een mailtje te sturen. Ook voor de uitvalschermen montage van onze producten krijgt u dan een richtprijs op. Uitvalscherm kosten zijn minder dan een knikarmscherm kosten.

Wilt u met ons uitvalschermen of andere buitenzonwering bij u in Waddinxveen overwegen, neem dan gerust contact op, wij helpen u graag met ons advies kiezen!

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.

Vragen?

Vragen? Bel gerust Frank 06 – 46 102 334 of Jeroen 06 – 53 584 355.
Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 18:30 bereikbaar.